Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Tomtebogatan 5
113 39 Stockholm

fruktig riesling
Hunter's Riesling 2021 Med toner av mineral, lime och passionsfrukt – perfekt till skaldjur och asiatiska rätter med hetta.
Produkttyp Vitt vin
Land/Region Nya Zeeland, Marlborough
NR 2480
129,-
12%
750 ML
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Hunter's Riesling 2021

Med toner av mineral, lime och passionsfrukt – perfekt till skaldjur och asiatiska rätter med hetta.


I samarbete med Winemarket

Smaka på ett fruktigt, friskt och elegant vin från Nya Zeeland där toner av passionsfrukt och lime, gröna äpplen, sten och rökiga mineraler tar plats. Underbar som kylslagen aperitif före middagen men passar även perfekt till lättsaltade chips, färska skaldjur eller kryddiga rätter från det asiatiska köket.

Fruktigt och friskt med toner av rökiga mineraler, sten, lime, passionsfrukt och gröna äpplen

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Hunter’s Wines är en vinproducent på Nya Zeeland som har satt Marlboroughs viner på kartan. Redan 1979 planterade grundaren Ernie Hunter planterade sina första vinrankor för att sedan dess ha utvecklats till en både stilbildande och prisvinnande producent, i regionen och internationellt. Druvorna till Hunter's Riesling kommer från en vingård i Rapaura i världskända Marlborough.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.