Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

Bild på Three Finger Jack Chardonnay 2020
Three Finger Jack Chardonnay 2020 Solvarm och gulfruktig med gröna örter, lakritsrot, vanilj och smöriga popcorn
Passar till
Smakikon för drycken: FiskSmakikon för drycken: Fågel
Produkttyp Vitt vin
Land/Region USA, Kalifornien
NR 57404
151,-
14.5%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Three Finger Jack Chardonnay 2020

Solvarm och gulfruktig med gröna örter, lakritsrot, vanilj och smöriga popcorn


Three Finger Jack Chardonnay 2020, från soliga Kalifornien, är ett smakrikt vin som bjuder med gröna örter, lakritsrot, vanilj och smörpoppade popcorn. En fyllig och fet textur med nötiga toner, mandel, mogna gula äpplen och solmogen apelsin. Avslutet bär även på en hint av knallpulver eller en mineralisk touch av hockeypulver och lakritsal. Ett värmande vin med fräsch och frisk syra.

”Fyllig och fet textur med nötiga toner, mandel, mogna gula äpplen och solmogen apelsin”

Bra prisklass för den som vill upptäcka USA’s vita kraft. Gott till syrliga fiskrätter, krämig risotto med sparris och lime, till citronkyckling eller hemmapizza bianco med kantareller och Västerbottenost. Passar även fint med en smakrik musselsoppa – recept finns här!

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Vinet produceras av Delicato Family Wines, som utsetts till bästa amerikanska producent i den prestigefulla tävlingen Mundus Vini. Vingården ligger i amerikanska Lodi, en dryg timme öster om San Francisco. Lodi må hamna lite i skymundan av de världsberömda grannarna Sonoma och Napa Valley, men nämns allt oftare som en av de mest spännande regionerna just nu.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.