Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Tomtebogatan 5
113 39 Stockholm

amerikansk chardonnay
Three Finger Jack Chardonnay 2020 Solvarm och gulfruktig med gröna örter, lakritsrot, vanilj och smöriga popcorn.
Produkttyp Vitt vin
Land/Region USA, Kalifornien
NR 57404
149,-
14,5%
750 ML
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Three Finger Jack Chardonnay 2020

Solvarm och gulfruktig med gröna örter, lakritsrot, vanilj och smöriga popcorn.


Solvarm och gulfruktig med gröna örter, lakritsrot, vanilj och smörpoppade popcorn. Fyllig och fet textur med nötiga toner, mandel, mogna gula äpplen och solmogen apelsin. Avslutet bär även på en hint av knallpulver eller en mineralisk touch av hockeypulver och lakritsal. Ett värmande vin med fräsch och frisk syra. Bra prisklass för den som vill upptäcka USA’s vita kraft. Gott till syrliga fiskrätter, krämig risotto med sparris och lime, till citronkyckling eller hemmapizza bianco med kantareller och Västerbottenost.

Fyllig och fet textur med nötiga toner, mandel, mogna gula äpplen och solmogen apelsin.

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Vinet produceras av Delicato Family Wines, som utsetts till bästa amerikanska producent i den prestigefulla tävlingen Mundus Vini. Vingården ligger i amerikanska Lodi, en dryg timme öster om San Francisco. Lodi må hamna lite i skymundan av de världsberömda grannarna Sonoma och Napa Valley, men nämns allt oftare som en av de mest spännande regionerna just nu.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.