Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Tomtebogatan 5
113 39 Stockholm

Winetable Adega de Monção Alvarinho Burk Pompette.
Charmig burk av äkta vin Adega de Monção Alvarinho
Produkttyp Vitt vin
Land/Region Portugal, Vinho Verder
NR 2825
43,-
12,5%
250 ML
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Charmig burk av äkta vin

Adega de Monção Alvarinho


Adega de Monção Alvarinho är en charmig burk av äkta vin med exotisk frukt och mineral från duktiga importören Pompette. Vinet bjuder på underbar havssälta syrlig frukt, grapefrukt, lime, frisk syra och torrt läskande och matchar perfekt till traditionell svenska högtidsmat, som till exempel lax, ägghalvor, eller varför inte  till kräftorna och skagenröran! Men det är också ett klunkvänligt vin som står bra på egna ben! Drickas väl kylt!

”Matchar perfekt den traditionella svenska högtidsmaten”

Se när Wine Table provar vinet här!

Läs fler bra prisvärda vintips från Portugal

 

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Adega de Monção är ett av Portugals bästa kooperativ och man hittar deras viner listade på lokala krogar över hela landet. Trots storleken lyckas man producera viner som smakar Vinho Verde på riktigt och tack vare storleken för en spottstyver. Kooperativet grundades redan år 1958 på initiativet av 25 vinbönder som slog sina påsar ihop, men består idag av hela 1600 vinodlare som tillsammans brukar 1200 hektar mark.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.