Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

Bild på Chateau Ste Michelle Chardonnay
Chateau Ste Michelle Chardonnay Fruktigt vitt till skaldjuren.
Produkttyp Vitt vin
Land/Region USA, Washington State
NR 6447
139,-
14%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Chateau Ste Michelle Chardonnay

Fruktigt vitt till skaldjuren.


Chateau Ste Michelle Chardonnay är en fräsch jänkare med gulfruktig nos, gula plommon och ananas som flirtar friskt med örter och kryddor som kaprifol och vanilj. Stiltypisk med sin fylliga nästan feta textur där en skön syra skär igenom och bjuder frukten en ståtlig plats.

”Inte annat än en succé.” –Pär Strömberg

Servera sval, utmärkt till skaldjur, kyckling eller lax. Eller varför inte till en krämig kntarelltoast. Se recept på kantarelltoast med en twist.

 

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Det är Ste Michelle Wine Estates som står bakom vinet, en företagsgrupp som grundades 1986. Men några av de vinerier som ingår i gruppen har varit verksamma ända sedan 1934 – då förbudstiden i USA upphörde. Förutom att samarbeta med vinerier längs USAs västkust gör koncernen även vin tillsammans med kända vinerier som Dr Loosen i Mosel och Marchesi Antinori i Toscana.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.