Hans Baer Riesling Trocken 2020 - WineTable
Hans Baer Riesling Trocken, 2020 En lika solklar aperitif som en ljuvlig följeslagare till grillad fisk med citronsmör och grön krispig sparris.  
Produkttyp Vitt vin
Land/Region Tyskland, Rheinhessen
Alkoholhalt 11%
Ekologiskt NEJ
Pris 89,-

Hans Baer Riesling Trocken, 2020

En lika solklar aperitif som en ljuvlig följeslagare till grillad fisk med citronsmör och grön krispig sparris.  


I samarbete med Enjoy Wine & Spirits

Rheinhessen är en av de mest dynamiska vinregionerna i Tyskland. Här frodas mångfalden genom varierande växtplatser, flertalet druvsorter och ett stort antal passionerade vinodlare. Hans Baer är en serie ärliga och prisvärda kvalitetsviner. Här får du möta en ny generation tyska vinbönder vars viner kännetecknas av renhet, stor fräschör och stilfullt hantverk i en modest prisklass. Kännetecknet för serien är den cyklande björnen, som symboliserar kombinationen av historia och framtid och flirtar med björnen, som är symbolen för Berlin.

Det här är en frisk, nyanserad riesling med generösa smaker som tar ton med vita solmogna persikor, gula äpplen, mineral och citrus. Därtill en läskande aptitretande syra och finstämd eftersmak. En lika solklar aperitif som en ljuvlig följeslagare till grillad fisk med citronsmör och grön krispig sparris.

Om producenten

 Weinkellerei Hechtsheim ligger i Mainz i hjärtat av Rheinhessen. Sedan 2008 ägs egendomen av Les Grands Chais de France, ett ledande privatägt vinföretag som även äger vingårdar runt om i världen. Efter övertagandet av LGCF har en rad investeringar gjorts i vinanläggningen för att förbättra kvalitén och även kapaciteten. År 2017 introducerades Hans Baer, en serie ärliga och prisvärda kvalitetsviner.

Du missar väl inte dessa godingar