Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

Bild på Kloster Eberbach Riesling Kabinett 2021
Kloster Eberbach Riesling Kabinett 2021 Frisk och fruktig med dofter av päron, honung, vita blommor och gröna druvor.
Passar till
Smakikon för drycken: AsiatisktSmakikon för drycken: FiskSmakikon för drycken: KryddstarktSmakikon för drycken: Sällskapsdryck
Produkttyp Vitt vin
Land/Region Tyskland, Rheingau
NR 5810
131,-
8%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Kloster Eberbach Riesling Kabinett 2021

Frisk och fruktig med dofter av päron, honung, vita blommor och gröna druvor.


Frisk och fruktig med dofter av päron, honung, vita blommor och gröna druvor. Smaken är formad kring den runda mjuka texturen, följsam och varmt söt med iskall syra som strukturell ryggrad. Det är ett riktigt kontemplationsvin med sin friskhet, druviga blommighet, sin värme och låga alkohol. Ett vin för njutning och poesi men också ett vin passande till råstekta skaldjursstjärtar och till den vita sparrisen som fått en touch av chili i sin hollandaisesås.

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Kloster Eberbachs historia tar sin början redan 1136 och idag är huset en av Tysklands mest kända och respekterade vinfirmor. Hemvisten är Rheingau och man förfogar där över några av landets absolut bästa vingårdslägen, vackert utbredda längs de branta sluttningarna ner mot floden Rhen.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.