Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

En flaska med Piccini Collezione Oro Chianti Organic, ett rött vin från Toscana i Italien
Piccini Collezione Oro Chianti Organic Ekologiskt och prisvärt och glillvin som passar lika bra till pasta!
Passar till
Produkttyp Rött vin
Land/Region Italien, Toscana
NR 22467
99,-
13%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Piccini Collezione Oro Chianti Organic

Ekologiskt och prisvärt och glillvin som passar lika bra till pasta!


Collezione Oro Chianti Organic bjuder på örtig och blåbärsfrisk doft med inslag av körsbär och skogsbär. Fluffig bärighet med strukturerad syra, mineralrik jordighet, mjuk textur, lätt men läskande och gott. En del av vinet kommer från sent skördade druvor som fått hänga kvar och torka på vinrankorna. Ett klockrent grillvin liksom ett utmärkt allroundvin till stugan eller båten. Ekologiskt vin i lättviktsflaska med helt ny guldglimmande etikett.

“Ett klockrent grillvin liksom ett utmärkt allroundvin till stugan eller båten”

 

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Familjen Piccini är en av Toscanas stora vinfamiljer, en berättelsen där fyra generationers passion och hantverk av vin resulterat i världsvid berömmelse. En historia och ett äventyr av tålmodiga ansträngningar, arbete och kunskap som gått i arv i 140 år.​ Legenden Piccini startar 1882 med endast 7 hektar. Grundaren Angiolo Piccini, kunde då bara räkna med styrkan i sin passion och elden som efterföljande generationer har vårdat och förädlat i över ett sekel.​ Det finns många olika viner under Piccinis namn inte bara i Toscana, utan över stora delar av Italien.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.