Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Tomtebogatan 5
113 39 Stockholm

Rotari_vintips
Rotari Brut Riserva Magnum 2016 Ett bubblande hantverk från Dolomiterna
Produkttyp Mousserande
Land/Region Italien, Trentino-Alto
NR 7567
269,-
12,5%
1500 ML
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Rotari Brut Riserva Magnum 2016

Ett bubblande hantverk från Dolomiterna


I denna magnumbutelj möts vi av en elegant fruktig doft, finstämd ton av rostade nötter och brioche. Friska pigga bubblor som lyfter toner av citrus, gröna äpplen och mineral. Magnum borgar för hög kvalitet och goda lagringsmöjligheter.

Servera vid 8-10°C till allt från smårätter eller fisk och skaldjur. Även alldeles utmärkt som aperitif.

 

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Mezzacorona, som grundades 1904 i Trentino, är en sammanslutning av kvalitetsmedvetna vinodlare och anrika vinfamiljer som tillsammans förfogar över 2 800 hektar av de bästa vinmarkerna vid foten av de italienska Alperna. Ett team av oenologer och agronomer arbetar dagligen tätt samman med de olika odlarna genom hela processen från blommande vinranka till buteljerat vin. Mezzacorona är områdets mest betydande producent, mest kända för sina mousserande viner under namnet Rotari, skapade på Pinot Noir och Chardonnay enligt traditionell metod, med en andra jäsning på flaska.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.