Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

En grön blob som är i bakgrunden på datorskärmar En grön blob som är i bakgrunden på mobiler
Rotari Brut Riserva Magnum Ett bubblande hantverk från Dolomiterna
Passar till
AperitifFiskGrönsakerSkaldjur
Produkttyp Mousserande
Land/Region Italien, Trentino-Alto Adige
NR 7567
289,-
12.5%
1500 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
En snurrande röd vinflaska
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Rotari Brut Riserva Magnum

Ett bubblande hantverk från Dolomiterna


Rotari Brut Riserva Magnum – i denna magnumbutelj möts vi av en elegant fruktig doft, finstämd ton av rostade nötter samt brioche. Friska pigga bubblor som lyfter toner av citrus, gröna äpplen och mineral. Magnum borgar för hög kvalitet samt goda lagringsmöjligheter.

“Viner i större flaska är bättre för lagring och det här vinet kan man utan problem stoppa i källaren ett tag. Men vill man öppna den direkt så får man också omedelbar belöning.”–Maja Berthas

Servera vid 8-10°C till allt från smårätter eller fisk och skaldjur. Vidare är detta alldeles utmärkt som aperitif eller varför inte efter måltiden när tallrikarna är bortdukade och eftersnacket är som bäst.

 

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
En snurrande röd vinflaska
Grön bakgrund för producenten

Om Producenten

Mezzacorona är grundat 1904 i Trentino. En sammanslutning av kvalitetsmedvetna vinodlare samt anrika vinfamiljer som tillsammans förfogar över 2 800 hektar av de bästa vinmarkerna vid foten av de italienska Alperna. Vidare är Mezzacorona är den mest betydande producenten i området, mest kända för sina mousserande viner under namnet Rotari, skapade på Pinot Noir samt Chardonnay enligt traditionell metod, med en andra jäsning på flaska.

Bild på en höna som håller i ett vinglas
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.