Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

En grön blob som är i bakgrunden på datorskärmar En grön blob som är i bakgrunden på mobiler
Rotari Rosé Friskt, bärigt och läskande med en pigg mousse, perfekt att njuta av i solen.
Passar till
FiskGrönsakerFågelAperitif
Produkttyp Mousserande
Land/Region Italien, Trentino-Alto Adige
NR 7701
139,-
12.5%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
En snurrande röd vinflaska
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Rotari Rosé

Friskt, bärigt och läskande med en pigg mousse, perfekt att njuta av i solen.


Rotari Rosé är gyllene orangerosafärgad rosé med frisk doft av röda bär, blodapelsin, kex samt nougat. Läskande syra och pigg mousse i en ungdomlig men utvecklad smakbild. Råvarorna till vinet är pinot noir samt chardonnay som planteras i en perfekt grogrund för krispiga, rosa bubblor.

“Vårens rosa charmör tjusar helt klart vilket soligt eftermiddagshäng som helst med läskande bärig frukt, grapefrukttoner och lätt örtighet.”

Rotari Rosé är perfekt att duka fram till salta chips, oliver, fluffigt vitt bröd och sobrasada. Eller till rätter av fisk, skaldjur, sallader och även kyckling. Se recept på lyxigt enkla tilltugg till bubbel.

Se när Wine Table provar vinet här!

 

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
En snurrande röd vinflaska
Grön bakgrund för producenten

Om Producenten

Mezzacorona är grundat 1904 i Trentino, och är en sammanslutning av kvalitetsmedvetna vinodlare och anrika vinfamiljer som tillsammans förfogar över 2 800 hektar av de bästa vinmarkerna vid foten av de italienska Alperna. Ett team av oenologer och agronomer arbetar dagligen tätt samman med de olika odlarna genom hela processen från blommande vinranka till buteljerat vin. Mezzacorona är områdets mest betydande producent, mest kända för sina mousserande viner.

Bild på en höna som håller i ett vinglas
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.