Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

En grön blob som är i bakgrunden på datorskärmar En grön blob som är i bakgrunden på mobiler
Saint Clair Pioneer Block 23 2020 Bärig, kryddig, matvänlig, pinot noir – och dessutom på halvflaska!
Passar till
FläskFågelLamm
Produkttyp Rött vin
Land/Region Nya Zeeland, Marlborough
NR 2936
79,-
13%
375 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
En snurrande röd vinflaska
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Saint Clair Pioneer Block 23 2020

Bärig, kryddig, matvänlig, pinot noir – och dessutom på halvflaska!


Saint Clair Pioneer Block 23 2020 är en pigg och kyssvänlig pinot noir från Nya Zeeland, – som att dyka ner i ett hav av hallon, röda bär och jordgubbar! Kommer dessutom på halvflaska, perfekt om man är själv eller om man vill dela och bara ha något glas var.

I doft och smak finns gott om mogna hallon och jordgubbar, och till det viss fatig krydda, sandelträ, kanel och aningen nymalen svartpeppar. Tät känsla i frukten och med bra tryck i smakerna. Servera gärna lite svalt till en läcker tallrik med salami, rökt korv och bitar av lagrad appenzeller.

“En pigg och kyssvänlig pinot noir, – som att dyka ner i ett hav av hallon, röda bär och jordgubbar”

Den här halvpavan passar även till grillad fläskfilé och kyckling samt exempelvis lammstek eller bara en bricka med chark, gärna med lite kryddhetta.

Se när Wine Table provar vinet: här

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
En snurrande röd vinflaska
Grön bakgrund för producenten

Om Producenten

En av de första privatägda vingårdarna i Marlborough – Saint Clair – grundades 1978 av Neal och Judy Ibbotson. Namnet Saint Clair härstammar från familjen Sinclair som var med och byggde det första huset i byn Blenheim. Under tidens gång ändrades slutligen namnet till Saint Clair. Druvorna såldes ursprungligen till lokala vinföretag, men 1994 bestämde sig Neal och Judy för att höja kvaliteten och detta ledde till etableringen av Saint Clair Family Estate. 1994 var första gången som alla viner vann medaljer, inklusive guld och vinerna är sedan dess populära världen över.

Bild på en höna som håller i ett vinglas
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.