Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

En grön blob som är i bakgrunden på datorskärmar En grön blob som är i bakgrunden på mobiler
Saint Clair Pioneer Block 3 2020 Druvtypiskt och klassisk sauvignon blanc från Nya Zeeland, Marlborough
Passar till
AperitifFiskOstSkaldjur
Produkttyp Vitt vin
Land/Region Nya Zeeland, Marlborough
NR 3577
129,-
13%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
En snurrande röd vinflaska
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Saint Clair Pioneer Block 3 2020

Druvtypiskt och klassisk sauvignon blanc från Nya Zeeland, Marlborough


Saint Clair Pioneer Block 3 2020 träder fram som en mycket frisk och aromatisk vin med inslag av passionsfrukt, svartvinbärsblad, nässlor och persika. Druvtypiskt klassiska primära aromer av sauvignon blanc från Nya Zeeland, Marlborough där smaken har en torr men mycket läskande fräschör som ger en lång aptitretande eftersmak.

“Druvtypiskt klassiska primära aromer av sauvignon blanc från Nya Zeeland, Marlborough.”

Marlborough är Nya Zeelands absolut viktigaste vinregion och som är särskilt känt för sina friska, snygga vita viner på sauvignon blanc. Detta soliga, obeskrivligt vackra vinområde ligger på den nordöstra spetsen av södra ön och här huserar mer än 500 vinodlare.

Ett piggt, aromatiskt vin med aptitretande syra som gör sig perfekt som aperitif i sommarvärmen, till fisk- och skaldjursrätter eller till krämiga getostar. Klicka här för ett enkelt recept på syrlig getost med citronhonung och frasig salvia.

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
En snurrande röd vinflaska
Grön bakgrund för producenten

Om Producenten

Saint Clair hör till pionjärerna i Marlborough, Nya Zeeland och är ett klassiskt namn. Vinerna briljerar med djup nyanserad frukt, elegans och fräschör. De är en av första privatägda vingårdarna i regionen och grundades 1978 av Neal och Judy Ibbotson. Namnet Saint Clair härstammar från familjen Sinclair som var med och byggde det första huset i byn Blenheim. Under tidens gång ändrades slutligen namnet till Saint Clair. Druvorna såldes ursprungligen till lokala vinföretag, men 1994 bestämde sig Neal och Judy för att höja kvaliteten och detta ledde till etableringen av Saint Clair Family Estate. År 1994 var första gången som alla viner vann medaljer, inklusive guld och vinerna är sedan dess populära världen över.

Bild på en höna som håller i ett vinglas
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.