Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Tomtebogatan 5
113 39 Stockholm

SaintClair Pioneer Block3
Saint Clair Pioneer Block 3 2020 Ett välgjort vin med läckra toner av solvarma krusbär och citrus!
Produkttyp Vitt vin
Land/Region Nya Zeeland, Marlborough
NR 3577
129,-
12,5%
750 ML
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Saint Clair Pioneer Block 3 2020

Ett välgjort vin med läckra toner av solvarma krusbär och citrus!


Saint Clair Pioneer Block 3 2020 är en välsvarvad friskus med läckra toner av nyklippt gräs, solvarma krusbär och citrus. Här möter solmogen gul frukt en läskande fräschör. Ett vin med aptitretande syra som gör sig perfekt till krämiga getostar eller ostron med syrlig vinägrett!

”En välsvarvad friskus med läckra toner av nyklippt gräs, solvarma krusbär och citrus”

Marlborough är Nya Zeelands absolut viktigaste vinregion. Detta soliga, obeskrivligt vackra vinområde ligger på den nordöstra spetsen av södra ön och här huserar mer än 500 vinodlare. Marlborough är särskilt känt för sina friska, snygga vita viner på sauvignon blanc.

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Saint Clair hör för övrigt till pionjärerna i Marlborough. Ett klassiskt namn vars viner briljerar med djup nyanserad frukt, elegans och fräschör. De är en av första privatägda vingårdarna i regionen och grundades 1978 av Neal och Judy Ibbotson. Namnet Saint Clair härstammar från familjen Sinclair som var med och byggde det första huset i byn Blenheim. Under tidens gång ändrades slutligen namnet till Saint Clair. Druvorna såldes ursprungligen till lokala vinföretag, men 1994 bestämde sig Neal och Judy för att höja kvaliteten och detta ledde till etableringen av Saint Clair Family Estate. 1994 var första gången som alla viner vann medaljer, inklusive guld och vinerna är sedan dess populära världen över.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.