Renpenis gör comeback på Nomas höstmeny
Tydligen är renar välutrustade djur. En lärdom att dra från Nomas höstmeny där renpenis oförhappandes är en snackis. Wine Tables mat och krogkrönikör Anna Norström har ätit.
Tydligen är renar välutrustade djur. En lärdom att dra från Nomas höstmeny där renpenis oförhappandes är en snackis. Wine Tables mat och krogkrönikör Anna Norström har ätit.
”Hurry up and wait”, ändlösa mil längs dammiga amerikanska motorvägar kantade av McDonalds och Waffle House, långa timmar av dötid. Mixen av tristess tände intresset för mat och dryck. Nu är Andreas Dregen aktuell med den egna bärsen Riff.
Vi möts i vår nya gröna salong. Här doftar det blommigt sött och grönt. Slår oss ner, med en bit fårost, rädisor, gröna blad, nybakat surdegsbröd och en kall flaska bubbligt vin. Här är sex ljuvliga trädgårdsbubbel att njuta i sommar!
Smaker som exploderar i komplexitet, sommarängar, rosor och violer. Veckans laddning i tillfälligt parti osar rosenkindade uteluncher och långa heta grillkvällar.
Charmiga energiknippen från rieslingkysst mark, snurrvänligt, solvänligt och mer än läckert till vårens primörer. Här är tre friska vårfläktar.
Den lustfyllda vinupplevelsen. En del av en värld som blir allt mer tillgänglig men ännu inte förskonats från uteslutande, högtravande vindar. Sara Emilia Nässén välkomnar till en varm, inkluderande och öppenhjärtig värld av vin.
Färre gäster, kortare öppettider, uteblivna intäkter. Det är ingen hemlighet att de flesta krogarna går på knäna efter det senaste årets hårda restriktioner och inkomstbortfall. Andreas Grube slår ett slag för en lösning som både skulle hjälpa krogarna på traven och glädja oss vinälskare: låt krogarna agera vinbutiker.
Vi är inne i oktober och första lanseringen av tillfälligt sortiment landar på hyllorna. En diger samling bra pannor, pavor, raketer, yxor och påkar har provats. Pär Strömberg listar inget mindre än 22 goda köp i olika prisklasser och stilar. Dags att berusa sig på allt det goda som livet har att ge!
Septembersolen till ära släpps nu ett naggande gott parti viner i tillfälligt sortiment. Pär Strömberg välkomnar hösten med ett gäng goda viner matchade med filmnostalgi.
På bara fem år har Chiara Condello fått sangioveseälskare att gå ner i brygga av förtjusning, blivit hyllad i internationell press, och samtidigt bidragit till att sätta nytt ljus på Emilia-Romagna som kvalitetsregion. Andreas Grube fick ett snack med henne.