Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

Bild på Unik masterclass hos Wine Table tillsammans med Louis Roederer och Vinunic

Unik masterclass hos Wine Table tillsammans med Louis Roederer och Vinunic

Lästid: 1 minut

Wine Table bjuder in till en exklusiv masterclass tillsammans med Louis Roederer där den senaste årgången av Cristal tar plats i glaset. Wine Tables vinskribent och expert Andreas Grube guida dig genom champagnens värld tillsammans med Alexis Deligny från det anrika champagnehuset Louis Roederer.

Välkommen på en inspirerande och lärorik masterclass. Vi erbjuder ett unikt event tillsammans med Vinunic där vi tar dig med till Champagne och en masterclass med bubblor från Louis Roederer. Du får bland annat möjligheten att avnjuta ett härligt glas av den senaste årgången av Cristal som lanserades i slutet av april.

Ta chansen att träffa Alexis Deligny och Andreas Grube i ett intimt event som kommer ge dig inspirerande information om Louis Roederes champagneutbud och historia, samt en vägledning om vilka viner som bör kombineras med diverse maträtter. Ett event för nybörjaren likväl för den mer erfarna vinconnoisseuren. Under kvällen är det fokus på vinerna men vi kommer att servera enklare snacks.

Är du nyfiken på vilka fler viner som kommer att provas under kvällen så hittar du dem längre ner.

Boka din plats här. Max 30 platser.

Var: Wine Table – Rehnsgatan 24
När: 10 maj, kl 18:00-19:30
Pris: 695 kr/pers

Louis-Roederer-Collection-243-266x1024

Collection 243

Lätt, fräscht och härligt rikt med stram syrlighet och mineralton i avslut. Med mogna citrustoner och inslag av nötter, grapefrukt och croissant. Perfekt som välkomstskål eller aperitif – men även utmärkt till fisk- och skaldjursrätter.

wine-table-vintage-2015

Brut Vintage 2015

Mycket frisk smak med inslag av gula äpplen, hasselnötter, rostat bröd, aprikos, choklad och grapefrukt. Serveras vid 8-10°C som aperitif, till rätter av fisk, skaldjur eller till fågel.

wine-table-rose-louis-roederer

Rosé Vintage 2016

Nyanserad, något utvecklad, mycket frisk smak med inslag av persika, nötter, kex, röda äpplen, blodgrapefrukt och rostat bröd.

wine-table-cristal-2015

Cristal 2015

Komplex, något utvecklad, mycket frisk smak med inslag av gula äpplen, rostat bröd, marsipan, persika, mineral, citron och vit choklad. Serveras till rätter av fisk, skaldjur eller till rätter av ljust kött.

De bästa vintipsen & recepten, rätt ner i din inkorg.

Vi älskar att dela med oss av det goda vi provar. Ta del av våra undangömda favoriter genom att registrera dig här.