Grön sparris med fläder
Grön sparris med en hint av fläder, elegant ackompanjerad av krämig majonnäs och toppad med ett snötäcke av delikat halloumi.
Grön sparris med en hint av fläder, elegant ackompanjerad av krämig majonnäs och toppad med ett snötäcke av delikat halloumi.
Frisk salsa på papaya som möter den salta fräschören av gravlax, kocken Anders Levén bjuder på en uppfriskande smakupplevelse.
Kokt potatis toppad med matjessill med en twist. Ett smakrikt tilltugg till bubblorna under sommardagarna.
Kocken Anders Levén bjuder på sitt senaste sensationella recept på het matjessill! Med en kreativ twist presenterar han den traditionella matjessillen på en säng av smörstekt kavring.
Maja Berthas har plockat fram ett recept på en smakrik smörgåstårta med italiensk twist.
Varför inte göra Smörgåstårta Great Again?! Lagom till Valborg ger Maja Berthas er sina bästa recept och självklart självklara vintips till.
Här har vi ett måste-prova recept! Saftig lammfilé möter smakrika sommargrönsaker, ackompanjerad av en överraskande touch av torkade oliver.
En spännande smakupplevelse med mild smak av zucchini som möter en salt kick från pecorino och umami från sardeller.
Vinprovning | Meet the Winemaker - Château Cadet-Bon
Engelskt bubbel | Med Maja Berthas & Jane Sandström
Liveprovning | Vin, Primörer & Vårfest | Med Andreas Grube & Maja Berthas