Delikatesser till vår liveprovning med Borgogno - WineTable

Delikatesser till vår liveprovning med Borgogno

Linda Pérez Grundare, chefredaktör

På torsdag den 25 mars klockan 19:00 tar vi oss till de dimhöljda bergens Piemonte för ett möte mellan Andreas Grube och Andrea Farinetti från det fantastiska vinhuset Borgogno. Fyll glasen med goda viner, duka fram godsakerna och häng på!

Läckert att servera:

En vällagrad parmesanost

Dina favoriter till oliver

Gott kallskuret såsom parmaskinka och salami

Selleri är gott och krispigt därtill

Salta mandlar

Inlagda kronärtskockor

Vitt luftigt bröd och olivolja

Grissini

Om du vill lyxa till det lite extra…

 Caprese med Burrata

Ingredienser

Tomater

Färsk burrata

Basilika

Fin olivolja

Salt & Peppar

Så gör du

Dela tomaterna och lägg på ett fat

Häll av burrata-osten, lägg över tomaterna och riv isär den grovt

Toppa med färsk basilika, olivolja, salt och peppar

Njut

Provningen följer du live den 25 mars klockan 19:00-19:45

Var: Wine Tables Facebook eller YouTube

 

Du missar väl inte dessa godingar


Winetable Symbol

De bästa vintipsen & recepten, rätt ner i din inkorg.

Vi älskar att dela med oss av det goda vi provar. Ta del av våra undangömda favoriter genom att registrera dig här.