Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Tomtebogatan 5
113 39 Stockholm

riesling pfersigberg
Riesling Grand Cru Pfersigberg 2018 Storslaget, pampigt och väldigt smakrikt med gråpäron, nötter, färskpressad lime, sötmogen ananas.
Produkttyp Vitt vin
Land/Region Frankrike, Alsace
NR 2513
309,-
13,5%
750 ML
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Riesling Grand Cru Pfersigberg 2018

Storslaget, pampigt och väldigt smakrikt med gråpäron, nötter, färskpressad lime, sötmogen ananas.


Riesling Grand Cru Pfersigberg 2018 är ett storslaget, pampigt och väldigt smakrikt vin från Alsace med gråpäron, nötter, färskpressad lime, sötmogen ananas och en tydligt oljig känsla i munnen. Smarrig och drickvänlig redan idag, men kan också få ligga till sig ett bra tag i källaren för den som vill. Perfekt till smakrika skaldjursrätter som vitlöksfrästa räkor eller en mustig fisk- och skaldjursgryta.

Gyllengul i färgen och torr, ren, frisk smak där äpplen, päron, citrus och bivax tar plats. Mogen, komplex smak med syra och mineralitet.

Se när Wine Table’s redaktion provar vinet här.

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Ett vin från kooperativet Wolfberger som grundades av vinodlare i Eguisheim redan 1902. Idag är 480 medlemmar anslutna och kooperativet förfogar över hela 1200 hektar vinodlingar och bland annat 15 grad cru-lägen.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.