Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

Bild på Bläddra i Wine Tables femte magasin!

Bläddra i Wine Tables femte magasin!

Bild på Wine Table
Wine Table

Lästid: 1 minut

Wine Table vill med den goda drycken som utgångspunkt inspirera och fylla vardagen med fest. Det femte numret av vårt tryckta magasin får du bland annat följa med till Mallorca, Sydafrika och Japan. Vi bjuder även på en guide till fantastiska vinbarer utanför storstäderna runt om i landet! Vi tar även en titt på vin i kryptovärlden. Varsågod att bläddra i Sveriges digitala vinmagasin här!

Wine Table Issue #5

Issue #5 – December 2022

I det femte numret av vårt tryckta magasin får du hänga med till soliga Mallorca, Sydafrika och upptäcka den växande vinnäringen i Japan. Samt mycket mer! Varsågod att bläddra i Sveriges digitala vinmagasin!

 


Gillade du vårt senaste nummer?  Vad roligt, här hittar du fyra nummer till!


Wine Table Issue #4

Issue #4 – September 2022

I det fjärde numret av vårt tryckta magasin bjuder vi på allt från från fantastiska vinfynd i det fasta sortimentet till reportage om egensinniga vinmakare samt mysiga vinbarer runt om i Malmö.


Wine Table Issue #3

Issue #3 – Maj 2022

Upptäck fantastiska mingelviner samt läskande sommarbärs – läs reportage från Toscana, Tasmanien och dröm dig bort till spännande vinhak runt om i Göteborg.


Wine Table Issue #2

Issue #2 – Mars 2022

Ta del av det bästa ur Systembolagets beställningssortiment, följ med till saltstänkta Medelhavsöar samt häng på till alla grymma vattenhål runt om i Stockholm. Vintips, recept och mycket mer kan du om läsa här!


Wine Table Issue #1

Issue #1 – December 2021

Följ med oss när vi besöker Skåne och vinmakaren Jesper Friberg som söker nya uttryck för svenskt vin. Samt hur renässansmannen Sigurd Wongraven i vårt grannland Norge har rönt stora framgångar med både sitt band Satyricon och sina viner under namnet Wongraven Wines.

De bästa vintipsen & recepten, rätt ner i din inkorg.

Vi älskar att dela med oss av det goda vi provar. Ta del av våra undangömda favoriter genom att registrera dig här.