Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

Bild på Det här är...

Det här är...

Bild på Emelie Svensson
Emelie Svensson Krögare och sommelier på restaurang Agnes

Lästid: 1 minut

Service extra allt, ödmjukhet, kvalitetsviner utan dess like och ett ständigt påfyllt förråd av Louis Roederer. Emelie Svensson, krögare på restaurang Agnes presenterar Einar på Vingruppen och Jasmin från Johan Lidby Vinhandel. Var med och säkra deras framtid genom att njuta några av landets godaste viner.

På samma sätt som att restaurangerna kämpar mot effekterna av Corona så kämpar de små vinleverantörerna, vars viktigaste försäljningskanal är just restaurangerna. Emelie Svensson, krögare på restaurang Agnes, kommer under veckan presentera ett gäng branschvänner som levererar några av landets godaste viner.

Take away har blivit det nya svarta. Likaså att sitta glest på sin favoritrestaurang. För oss på krogen handlar det nu om att skapa njutningsfyllda upplevelser i en efter omständigheterna trygg miljö. Det råder ingen tvekan om att branschens hittills största utmaning hänger över våra axlar. Men medvetenhet, omtanke och passion ska ta oss igenom detta. Här vill jag presentera några av mina importörskompisar som levererar kvalitetsvin till restauranger runt om i Sverige. Hjälp dem att finnas kvar genom att njuta av deras vin.

Det här är Einar. Han är min säljare på @vingruppen och är den person som fått mig att längta till västkusten. Einar har alltid många bollar uppkastade i luften, men tar sig ändå tid för ett uppmuntrande ord eller en hjälpande hand. Han är även den som ser till att @restaurang_agnes Louis Roedererförråd ständigt är påfyllt. Om ni dricker något gott på restaurang som ni även vill dricka hemma finns det en chans att det går att få tag på. Gå in på Vingruppen.se och se om du hittar ditt nya favoritvin.

Det här är Jasmin. Jasmin är min säljare på @johanlidbyvinhandel och är utom tvekan den snällaste personen i stan. Välj vilken stad som helst. Jag har jobbat med Johan Lidby Vinhandel i snart 20 år. De levererar alltid toppservice och stannar aldrig av i nyfikenhet på kvalitetsviner från hela världen. Några av vinerna finns att få tag i som privatperson. Skulle ni även ha möjlighet att klicka hem något av vinerna som uteslutande släppa till restaurang i vanliga fall – passa på! Kika gärna in på johanlidbyvinhandel.se för mer information.

De bästa vintipsen & recepten, rätt ner i din inkorg.

Vi älskar att dela med oss av det goda vi provar. Ta del av våra undangömda favoriter genom att registrera dig här.