Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

Bild på Det här är...

Det här är...

Bild på Emelie Svensson
Emelie Svensson Krögare och sommelier på restaurang Agnes

Lästid: 1 minut

Vinälskarnas vinlådor och sanna favoriter från Piemonte. Emelie Svensson, krögare på restaurang Agnes, presenterar Martin som driver både Caviste och Panache och Helén som driver Savino. Det här är personerna som tar in några av landets godaste viner.

På samma sätt som att restaurangerna kämpar mot effekterna av Corona så kämpar de små vinleverantörerna, vars viktigaste försäljningskanal är just restaurangerna. Emelie Svensson, krögare på restaurang Agnes lyfter branschvännerna som levererar några av landets godaste viner.

Take away har blivit det nya svarta. Likaså att sitta glest på sin favoritrestaurang. För oss på krogen handlar det nu om att skapa njutningsfyllda upplevelser i en efter omständigheterna trygg miljö. Det råder ingen tvekan om att branschens hittills största utmaning hänger över våra axlar. Men medvetenhet, omtanke och passion ska ta oss igenom detta. Här vill jag presentera några av mina importörskompisar som levererar kvalitetsvin till restauranger runt om i Sverige. Hjälp dem att finnas kvar genom att njuta av deras vin.

Det här är Martin. Martin driver Caviste och Panache och är initiativrik, juste och en sann vinälskare.
Jag lärde känna Martin genom hans vinlådor på Caviste som skickas direkt hem och förälskade mig i många av hans viner.
Vi har otäckt lika smak och ingen blev gladare än jag när han även startade Panache som riktar sig mot restauranger.
Hans vinlådor för hemkörning hittar ni på www.caviste.se

Det här är Helén. Helen och jag har jobbat på restaurang tillsammans och vi har känt varandra i mer än 15 år. Helén driver Savino som har några av mina absoluta favoriter i Piemonte i portföljen. Hon är en serviceperson ut i fingerspetsarna och gör alltid det där ”lilla extra” för sina kunder. Nu finns chansen även för privatkunder att köpa en härlig blandlåda. På savino.se finns information om hur ni går till väga för att fånga några flaskor.

De bästa vintipsen & recepten, rätt ner i din inkorg.

Vi älskar att dela med oss av det goda vi provar. Ta del av våra undangömda favoriter genom att registrera dig här.