Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

Bild på Wine Table växlar upp – värvar skribenten Andreas Grube

Wine Table växlar upp – värvar skribenten Andreas Grube

Lästid: 1 minut

Med fantastiskt mycket glädje och entusiasm välkomnar vi journalisten, musikern och vinprofilen Andreas Grube till bords. Andreas går in som partner i Wine Table och kommer från och med nu att driva denna goda dryckessajt framåt tillsammans med Linda Pérez och Jenny Mjörnell.

Från första idé, genom kunskap, kreativitet och fina samarbeten har vi – sociala medier-strategen Jenny Mjörnell och vinjournalisten Linda Pérez – under de senaste två åren utvecklat Wine Table. Detta tillsammans med några av landets duktigaste dryckesskribenter.

Vi är så glada över att nu få presentera en av dem, Andreas Grube, som ny partner i Wine Table.

– Jag är sjukt peppad på att fortsätta utveckla och bygga Wine Table. Jag har hela tiden varit ett stort fan av sajtens kombination av kvalitet, integritet och lustfylld inspiration och nu kommer vi verkligen kunna växla upp på alla fronter, säger Andreas.

Medvetenhet, hållbarhet och relevans är ledande för Wine Table. Vårt nya samarbete bygger på en gemensam vision om att bland annat förgylla, värna om och fortsätta utveckla vår dryckesmarknad.

– Förutom vinet tar jag också med mig min kunskap och passion för sprit, så från och med nu satsar vi också hårt på allt som har med kvalitetssprit att göra. Dessutom har vi redan börjat jobba på annat nytt innehåll, till exempel ljud och rörligt, förklarar Andreas.

Andreas sitter på en gedigen bakgrund i branschen och har sedan tidigare arbetat ihop med Linda i olika sammanhang, bland annat på Svenska Dagbladet och Allt om Vin.

Grube / Pérez skålar in våren 2019 med Chablis i Chablis.

– Jag och Jenny sprudlar av entusiasm över detta och ser så mycket fram emot att driva Wine Table framåt genom kunskap, kreativitet, humor och många goda middagar. Detta tillsammans med några av Sveriges absolut vassaste och mest intressanta dryckesskribenter, säger Linda.

För mer information kontakta:

Linda Pérez

[email protected]

Jenny Mjörnell

[email protected]

Andreas Grube

[email protected]

 

 

De bästa vintipsen & recepten, rätt ner i din inkorg.

Vi älskar att dela med oss av det goda vi provar. Ta del av våra undangömda favoriter genom att registrera dig här.