Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

Bild på Vårsalongen 2024 – En vinmässa extra allt

Vårsalongen 2024 – En vinmässa extra allt

Lästid: 1 minut

Vårsalongen bjuder på glädje, musik och närmare 250 fantastiska viner från hela världen. Ta del av flera spännande vinprovningar, upplev Riedels exklusiva glasprovning och låt våren omfamna dig i en färgsprakande dag av smaker.

20 april slår vi upp dörrarna på Vasagatan 28, mitt i hjärtat av Stockholm. En ljus och öppen lokal som blir centrum för en dag fylld av glädje, musik och självklart fantastiska viner.

Ta chansen att utforska närmare 250 spännande viner från hela världen. På plats kommer det att finnas 20 skickliga och framstående importörer redo att berika din vinvärld. Bland utställarna hittar du; Wine DogProvinum VinhandelPompetteJohan Lidby VinhandelTeriffic WinesWena WinesQuaffable WinesTerroirPanacheMorningstar BrandsVintedgeWine AffairSophronie WinesPhilipson & SöderbergHandpicked WinesTryffelsvinetSwedish BrandEnjoy Wine & Spirits, Racimo och Belle Maison. Självklart kommer vår redaktion finnas på plats för att mingla samt prata vin med just dig. Dessutom kommer du också att kunna lägga vantarna på vårt rykande färska magasin.

Missa inte spännande glas- och vinprovningar

Under dagen kommer vi att hålla spännande provningar vid fem olika tillfällen. Vi bjuder bland annat på eleganta Bourgogne tillsammans med Johan Edström, vulkanviner från Italien med Åsa Johansson, smakrika Sydafrika med Maja Berthas, bubblande sensationer med Andreas Grube samt magiska smaker från USA med Michel Jamais. Utöver dessa provningar finns även möjlighet att delta i en glasprovning som presenteras av Riedel – allt för att förhöja ditt vinäventyr!

Läs mer om provningarna och köp biljetter här.

En entrébiljett är allt du behöver

En biljett, that’s it. Du behöver inte köpa några kuponger eller liknande för att prova vin, det ingår. I entrébiljetten får du ett provningsglas (som du efter mässan får ta med dig hem om du vill) och sedan är det bara att börja botanisera i vårt stora utbud av vin. Mat finns att köpa på plats om magen kurrar lite.

Med den här vårdagen vill vi inspirera, skapa nyfikenhet och få fler att njuta av bra vin. Här finns något för alla vinintresserade. Varmt välkommen att skåla in vårens värme och färger med oss!

Hoppas vi ses i minglet / Vännerna på Wine Table!

Datum:
Lördag 20 april 2024
Plats: Gamla Posthuset, Vasagatan 28 i Stockholm
Tid: Pass 1 – 14:00-16:30  &  Pass 2 – 17:30-20:00
Biljetter: 600 kr (entré), 180 kr (vinprovning)

De bästa vintipsen & recepten, rätt ner i din inkorg.

Vi älskar att dela med oss av det goda vi provar. Ta del av våra undangömda favoriter genom att registrera dig här.