Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

Bild på What's a Bargain? – När kvalitet smäller högre än priset!

What's a Bargain? – När kvalitet smäller högre än priset!

Bild på Wine Table
Wine Table

Lästid: 1 minut

Ett bra köp bygger på en god relation mellan pris och kvalitet. Ett vin vars behag och kvalitet dessutom sträcker sig över våra förväntningar – är ett fynd. Sådana guldkorn bjuder vi på under vinjetten It's a Bargain.

Det är ett nytt år och bra viner består – så även ett uppskattat koncept. Under vinjetten It’s a Bargain samlar vi de viner vi provar vars kvalitet skjuter högre än priset. Det dukas fram buteljer i alla prisklasser och vi söker vitt (rött, bubbligt, sött) och brett för att du ska kunna ta del av de allra bästa köpen. Under december körde vi en uppskattad julkalender med 24 nya bargains. Nu, efter ett kort mellandags- och nyårsuppehåll, kör vi igång igen, 2022 – håll i er!

Varje tisdag och fredag kommer nya bargains upp på vår Instagramsida It’s a bargain by Wine Table och veckovis laddas nyprovade drycker, både nyheter och gamla klassiker upp, såväl vin och öl som sprit på webben. Allt är provat, bedömt och kvalitetstämplat av vår eminenta och provningsanvariga redaktion bestående av Pär Strömberg och Andreas Grube.

Systembolaget har i skrivande stund 22391 artiklar registrerade varav 2896 produkter ligger i fast sortiment, 1725 i tillfälligt sortiment, 3113 finns som lokalt & småskaligt och hela 14404 är ordervaror. Tillkommer gör lite andra säsongs och webblanseringar samt presentartiklar. Det är en otrolig mängd produkter som inte är synligt för den stora massan.

Med vårt provningsteams möjlighet att prova det mesta ur de flesta sortimenten, samt redaktionens gedigna kunskap och törst efter att finna nya upplevelser att dela med sig av, besitter vi på Wine Table en unik potential att förmedla dessa bargains till er.

Och, glöm inte vår devis, drick mindre men bättre!

De bästa vintipsen & recepten, rätt ner i din inkorg.

Vi älskar att dela med oss av det goda vi provar. Ta del av våra undangömda favoriter genom att registrera dig här.