Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

Bild på Grab a Bottle – After Beach Bubbles!

Grab a Bottle – After Beach Bubbles!

Lästid: 1 minut

Salta, solmosiga, glada och törstiga dyker ni hem efter en hel dag på stranden. Dags för något vederkvickande! Från en snabb frisk italienare till en fransk solnedgångsrosa charmör - här är tre goda mousserande viner i fast sortiment.

Bästa mousserande vinet för after beach

Ferrari Brut Organic, Italien, Trentino-Alto Adige, nr 7721, 165 kr

Vad sägs om en saltstänkt Ferrari som är granne med alperna i nyanserad och försvinnande god stil? Här tillverkas ekologiskt odlad chardonnay enligt traditionell metod med andra jäsning på flaska i 36 månader. Nyanserat grönäppligt med inslag av lime, mineral och nybakad brioche. Ni har slagit er ner i solstolarna under ett stort parasoll med en immig flaska att njuta till nyfriterad calamari med citron och aioli.

Cremant_bästa mousserande vinet till After Beach

Clotilde Davenne Brut Extra Crémant de Bourgogne, Frankrike, Bourgogne, nr 7725, 150 kr 

Eftermiddagssolen gassar och sanden skaver i dina Havaianas. Solmosiga, salta, glada, törstiga. Dags för bubblornas pick me up i form av kristallklar fräschör och livliga bubblor. Clotilde Davenne ger alltid hundra procent elegans i ren, välgjord stil. Slå er ner i skuggan med en stor kanna isvatten, en kall flaska crémant och krispiga cruditéer med löjromsdipp.

André Clouet_Bästa roséchampagnen till after beach

André Clouet Brut Rosé, Frankrike, Champagne, 77253, 339 kr

En mjukt rosafluffig champagne à la Jean-François Clouet. Pinot noir i torr bärig stil som ger toner av solvarma smultron, jordgubbar, röda äpplen och citrus. Kort och gott en läskande bersåchampagne som ni njuter ur generös kupa till en krämig Brillat – Savarin.

Annons

Pol Roger Rosé 2012

Pol Roger Rosé 2012

Land:Frankrike, Champagne
Pris:639 ,-
Alkoholhalt:%
Volym: ml

Pol Roger Rosé 2012

Land:Frankrike, Champagne
Pris:639 ,-
Alkoholhalt:%
Volym: ml

Storslagen champagne från en fantastisk årgång! Sofistikerad, uttrycksfull och delikat. Pol Roger Rosé från den hyllade årgången 2012 tillverkas på 60 % pinot noir och 40 % chardonnay, noggrant utvalt från Grand och Premier Cru vingårdar i Montagne de Reims och Côte des Blancs. En champagne med svårslagen charm, där yppig frukt och vacker koncentration möter en sofistikerad, mineraldriven fräschör. Smaken är rik och nyanserad med stor personlighet. Ett perfekt val till såväl ostron och lagrade hårdostar som till grillade skaldjur med brynt citronsmör.

NR: 77071

Mer grab a bottle

Grab a Bottle - tre viner till midsommar
Vintips – tre grymma budgetbubbel
Vintips - bubbel till Sveriges nationaldag
Vintips – tre klockrena rödviner till pasta
Vintips - Prisvärd chardonnay till studentskivan

De bästa vintipsen & recepten, rätt ner i din inkorg.

Vi älskar att dela med oss av det goda vi provar. Ta del av våra undangömda favoriter genom att registrera dig här.