Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

Bild på Det här är...

Det här är...

Bild på Emelie Svensson
Emelie Svensson Krögare och sommelier på restaurang Agnes

Lästid: 1 minut

Genuint intresse för människor, vin och miljö. Pricksäckra smaker och ljuvliga portföljer. Emelie Svensson, krögare på restaurang Agnes presenterar Helena, Nick och Johan. Var med och säkra deras framtid genom att njuta några av landets godaste viner.

På samma sätt som att restaurangerna kämpar mot effekterna av Corona så kämpar de små vinleverantörerna, vars viktigaste försäljningskanal är just restaurangerna. Take away har blivit det nya svarta. Likaså att sitta glest på sin favoritrestaurang. För oss på krogen handlar det nu om att skapa njutningsfyllda upplevelser i en efter omständigheterna trygg miljö. Det råder ingen tvekan om att branschens hittills största utmaning hänger över våra axlar. Men medvetenhet, omtanke och passion ska ta oss igenom detta. Här vill jag presentera några av mina importörskompisar som levererar kvalitetsvin till restauranger runt om i Sverige. Hjälp dem att finnas kvar genom att njuta av deras vin.

Det här är Helena. Helena är min säljare på Wine Trade. Helena har ett genuint intresse för människor, vin och miljön. Hennes energi är smittsam och man mår bra i hennes sällskap. Jag har jobbat med Wine Trade sedan de startade för drygt 10 år sedan och vi har gjort många roliga samarbeten. De värnar om hantverket, vinbönderna och ursprunget och det märks på kvaliteten i vinerna som de säljer. Gå in på winetrade.se för att se vad som på gång.

Det här är Nick och Johan. Nick driver Grande Bouteille och dessutom Agrell & Hartley med Johan. De här två sköningarna har den mest pricksäkra smaken och deras portfölj är ljuvlig. Nick är en britt som faktiskt pratar riktigt bra svenska och tycker att vädret oftast är helt okej här i Sverige. Johan är krögare på några av Stockholms härligaste vattenhål, bland annat Café Nizza, Babette och Schmaltz.

Många av deras viner är svåra att få tag på som privatperson, men i dessa tider så finns kanske en chans ändå. Kolla in agrellhartley.se för mer information.

De bästa vintipsen & recepten, rätt ner i din inkorg.

Vi älskar att dela med oss av det goda vi provar. Ta del av våra undangömda favoriter genom att registrera dig här.