Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

Bild på Det här är ...

Det här är ...

Bild på Emelie Svensson
Emelie Svensson Krögare och sommelier på restaurang Agnes

Lästid: 1 minut

På samma sätt som att restaurangerna kämpar mot effekterna av Corona så kämpar de små vinleverantörerna, vars viktigaste försäljningskanal är just restaurangerna. Emelie Svensson, krögare på restaurang Agnes, kommer under veckan presentera ett gäng branschvänner som levererar några av landets godaste viner.

Take away har blivit det nya svarta. Likaså att sitta glest på sin favoritrestaurang. För oss på krogen handlar det nu om att skapa njutningsfyllda upplevelser i en efter omständigheterna trygg miljö. Det råder ingen tvekan om att branschens hittills största utmaning hänger över våra axlar. Men medvetenhet, omtanke och passion ska ta oss igenom detta. Här vill jag presentera några av mina importörskompisar som levererar kvalitetsvin till restauranger runt om i Sverige. Hjälp dem att finnas kvar genom att njuta av deras vin.

Det här är Ida. Ida är den mest passionerade människa jag vet. Hon är alltid engagerad, omtänksam och har enligt mig Sveriges bästa portfölj av juraviner. Hon driver Dryckesbutiken (dryckesbutiken.se) som till största del riktar sig mot restaurang. Hennes försäljning har nästan stannat av då få restauranger vågar eller har råd att köpa in vin i dessa dagar.

Det roliga för er privatpersoner är att nu istället gör finfina blandlådor📦 med smarriga hantverksviner som ni kan dricka hemma. Maila [email protected] så får ni veta hur!

Det här är Robban, Fredrik och Tom. De driver @pompette_dryckeshandel tillsammans. Dom är gänget som lyckas kombinera kompetens, galenskap och nördighet i ett. Nu när vi restauranger inte kan köpa lika mycket vin så har privatpersoner möjlighet att få tag på några riktiga guldgripar att dricka hemma. I vissa delar av Sverige kan ni till och med sitta kvar i mjukisbrallorna och få vinet hemkört. Kolla in pompette.se för all information.

 

De bästa vintipsen & recepten, rätt ner i din inkorg.

Vi älskar att dela med oss av det goda vi provar. Ta del av våra undangömda favoriter genom att registrera dig här.