Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

Bild på Wine Tables nionde magasin är här!

Wine Tables nionde magasin är här!

Lästid: 3 minuter

Du har väl inte missat det nionde numret av Sveriges digitala vinmagasin? Som tur är har du möjlighet att läsa hela magasinet online! I detta nummer får du en genomgående granskning av Systembolagets nya grepp om förskottsbetalning, ett spännande möte med världsmästaren i sommellerie, Arvid Rosengren samt hur du matchar mat och vin på rätt sätt.

Wine Table Issue #9

Issue #9 – December 2023

I den nionde utgåvan av vårt magasin utforskar vi Systembolagets förskottsbetalning, har ett spännande möte med Arvid Rosengren samt delar intressanta artiklar om konsten att matcha mat och vin på bästa sätt. Välkommen att bläddra igenom det senaste magasinet!

 


Gillade du vårt magasin?  Vad roligt, här hittar du hela åtta nummer till!


Wine Table Issue #8

Issue #8 – September 2023

I upplaga åtta av vårt vinmagasin kan du läsa vårt spännande reportage om innovationen Coravin, frågor och svar om Châteauneuf-du-Pape och en fascinerande intervju med ingen mindre än Cecilia Oldne. Detta vill du inte missa. Välkommen att bläddra i senaste magasinet!


Wine Table Issue #7

Issue #7 – Maj 2023

I det sjunde numret av vårt magasin får du följa med till Sara Vezza i Piemonte. Vi bjuder även på 5 frågor och svar om rosé, vilket glas du ska välja till ditt sommarvin och en granskning om vin på burk – framtid eller inte? Varsågod att bläddra i Sveriges digitala vinmagasin!


Wine Table Issue #6

Issue #6 – Mars 2023

I det sjätte numret av vårt tryckta magasin får du bland annat följa med till Terreno i Toscana för ett möte med Sofia Ruhne. Vi bjuder även på åtta pang pinot noir samt historian om vinlandet Georgien. Varsågod att bläddra i Sveriges digitala vinmagasin!


Wine Table Issue #5

Issue #5 – December 2022

I det femte numret av vårt tryckta magasin får du hänga med till soliga Mallorca, Sydafrika och upptäcka den växande vinnäringen i Japan. Samt mycket mer! Varsågod att bläddra i Sveriges digitala vinmagasin!


Wine Table Issue #4

Issue #4 – September 2022

I det fjärde numret av vårt tryckta magasin bjuder vi på allt från från fantastiska vinfynd i det fasta sortimentet till reportage om egensinniga vinmakare samt mysiga vinbarer runt om i Malmö.


Wine Table Issue #3

Issue #3 – Maj 2022

Upptäck fantastiska mingelviner samt läskande sommarbärs – läs reportage från Toscana, Tasmanien och dröm dig bort till spännande vinhak runt om i Göteborg.


Wine Table Issue #2

Issue #2 – Mars 2022

Ta del av det bästa ur Systembolagets beställningssortiment, följ med till saltstänkta Medelhavsöar samt häng på till alla grymma vattenhål runt om i Stockholm. Vintips, recept och mycket mer kan du om läsa här!


Wine Table Issue #1

Issue #1 – December 2021

Följ med oss när vi besöker Skåne och vinmakaren Jesper Friberg som söker nya uttryck för svenskt vin. Samt hur renässansmannen Sigurd Wongraven i vårt grannland Norge har rönt stora framgångar med både sitt band Satyricon och sina viner under namnet Wongraven Wines.

De bästa vintipsen & recepten, rätt ner i din inkorg.

Vi älskar att dela med oss av det goda vi provar. Ta del av våra undangömda favoriter genom att registrera dig här.