Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

Bild på Vårsalongen 2024 – En vinmässa extra allt

Vårsalongen 2024 – En vinmässa extra allt

Lästid: 1 minut

Den 20 april 2024 bjöd vi in till Vårsalongen, en exklusiv vinmässa. Här fanns musik, glädje och närmare 250 fantastiska viner från flera delar av världen som alla besökare fick chansen att prova. Vi höll temaprovningar för de som ville fördjupa sig mer inom vissa ämnen. En färgsprakande dag av smaker.

20 april slog vi upp dörrarna på Vasagatan 28, mitt i hjärtat av Stockholm. En ljus och öppen lokal som blev centrum för en dag fylld av glädje, musik och självklart fantastiska viner.

Våra besökare fick chansen att utforska närmare 250 spännande viner från flera delar av världen. På plats fanns det 20 skickliga och framstående importörer som stod redo för att berika gästernas vinvärld. Bland utställarna fann du; Wine DogProvinum VinhandelPompetteJohan Lidby VinhandelTeriffic WinesWena WinesQuaffable WinesTerroirPanacheMorningstar BrandsVintedgeWine AffairSophronie WinesPhilipson & SöderbergHandpicked WinesTryffelsvinetSwedish BrandEnjoy Wine & Spirits, Racimo och Belle Maison. Dessutom var såklart även Wine Tables redaktion på plats för att mingla samt prata vin.

Spännande glas- och temaprovningar

Under dagen höll vi även i spännande provningar vid sex olika tillfällen. Vi bjöd bland annat på eleganta Bourgogne med Johan Edström, vulkanviner från Italien med Åsa Johansson, smakrika Sydafrika med Maja Berthas, bubblande sensationer med Andreas Grube samt magiska smaker från USA med Michel Jamais. Utöver dessa provningar fanns även möjlighet att delta i en glasprovning som presenterades av Riedel – allt för att förhöja ditt vinäventyr!

Med den här vårdagen ville vi inspirera, skapa nyfikenhet och få fler att njuta av bra vin. Vi erbjuder alltid något för alla vinintresserade.

Hoppas vi ses på nästa salong / Vännerna på Wine Table!

Se utställarna och deras viner här!

De bästa vintipsen & recepten, rätt ner i din inkorg.

Vi älskar att dela med oss av det goda vi provar. Ta del av våra undangömda favoriter genom att registrera dig här.