Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

Bild på Vin i Naturen

Vin i Naturen

Bild på Alexander Jansson
Alexander Jansson Skribent Naturvin

Lästid: 1 minut

Vin i naturen blir denna månad cider i naturen genom ostarnas ost och ett sexpack hantverkscider! Trotsa kylan, ta fram discokostymen och följ med Alexander Jansson ut i naturen.

Hösten har plötsligt gått från en färgbomb till fyra nyanser av brunt och av dygnets 24 timmar är inte många av dem ljusa längre.

Här kommer en uppmaning till er som vill sätta färg på duken igen. Gå och köp en Mont d’Or, ostarnas ost, tillgänglig endast från augusti till mars och tillverkad av mjölk från kossor uppe i Jurabergen. Beställ sedan ett sexpack hantverkscider från Fruktstereo. Packa ner osten, grillfolie, en baguette, ved, tändstickor och en av flaskorna, Quincy Juice.

Trotsa sedan kylan och det hägrande mörkret och ge er ut, tänd en eld, linda in Mont d’Oren med sin spånask i tre lager folie. Släng in paketet mitt i glödens hjärta, vänd på den ett par gånger och efter 10-20 minuter kommer ni att höra det puttrande ljudet av smält ost, det är eldens äggklocka som ringer. Lirka ut paketet från eldstaden, bort med folien, lyft på locket och doppa ned brödbitar i det varma ostbadet. Inget dubbeldippande om ni är i sällskap under rådande pandemi! Ta sedan en klunk av den spontanjästa fruktbomben Quincy juice. Den rinniga osten kläs in en funkig discokostym skräddarsydd av kvitten, äpplen och päron från övergivna fruktträd i Skåne. Höstens färger är tillbaka!

Det goda sexpacket Fruktstereo Mixtape 20 beställer du HÄR

 

De bästa vintipsen & recepten, rätt ner i din inkorg.

Vi älskar att dela med oss av det goda vi provar. Ta del av våra undangömda favoriter genom att registrera dig här.